RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on [NC] RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
U bevindt zich hier: Startpagina // Nieuws en activiteiten

Deelname aan literaire avond bij de GKK in Gorssel

De Gorsselse Kunstkring is het nieuwe culturele seizoen begonnen met een feestelijk avond vol poëzie en muziek op dinsdagavond 16 augustus om 20.30 uur in Residentie de Roskam, achter Loetje aan de Hoofdstraat 26 te Gorssel.

Bekende, gelauwerde dichters uit de regio Anna Wiersma, Tim Pardijs, Herman Posthumus Meyjes, Laurens Hoevenaren en Dick van Welzen dragen voor uit hun werk.

De voordrachten werden omlijst door muzikale intermezzo’s van klassiek gitarist Roel Goedhart. Roel speelde bij deze gelegenheid werken van Eduardo Sainz de la Maza, Francisco Tarrega en Heitor Villa-Lobos.

Laurens tijdens de presentatie

Roel Goedhart - klassiek gitarist

Foto site Roel Goedhart - klassiek gitarist

Roel verzorgde de muzikale omlijsting van de avond

Leden van de GKK Gorssel

In 1950 werd de Vereniging Gorsselse Kunstkring opgericht door een aantal actieve beoefenaren van de kunsten. Vandaag de dag is de Gorsselse Kunstkring een gezelschap van kunst- en cultuurliefhebbers die elkaar ontmoeten bij lezingen en voordrachten over kunst en kunsthistorie, over architectuur, literatuur en muziek.
De plaats van samenkomst is Residentie de Roskam, de zaal achter Restaurant Loetje, Hoofdstraat 26 naast Museum MORE.

Restaurant Loetje in Gorssel

Foto: JTEFOTOGRAFIE.NL